Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Маруняк

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 27 червня 2023, 10:20

Львівські депутати хочуть почути звіт Ірини Маруняк за останні два роки

Ірина Маруняк

Депутати планують заслухати звіт заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк та оцінити її роботу.

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 22 червня 2023 року.

Депутати на сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують заслухати звіт заступниці міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк.

Зокрема, від Маруняк вимагають відзвітуватися про результати своєї роботи з лютого 2021 року до червня цього року.

Згідно з документом, депутати хочуть отримати інформацію від чиновниці щодо її діяльності у роботі виконавчого комітету, розв'язання проблем критичної інфраструктури Львівської МТГ, розв'язання питань інженерних мереж, діяльності комунальних підприємств, здійснення закупівель за бюджетні гроші, пов'язаних із діяльністю об'єктів критичної інфраструктури.

За результатами звіту депутати планують визнати її роботу задовільною або незадовільною й, відповідно до цього, преміювати за I квартал 2023 року або ж відмовити в отриманні премії.

Нагадаємо, з червня 2019 року Ірина Маруняк працює заступницею міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства. У травні 2017 року її призначили директором департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, яке вона й очолювала до цього.

Додамо, у травні цього року депутати зареєстрували ухвали про звіти ще трьох заступників міського голови Львова. 

Також депутати напрацювали проєкт ухвали про створення комісії з питань діяльності виконавчого комітету та контролю за його рішеннями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.