Зміст статті

11 серпня 2023олександр ковальчук

Пісні фронту 2023 (# 72)

Деяка українська попмузика під час війни з Росією.

Декілька треків від представників української попсцени, що намагаються стати суголосними навколишній війні з Росією.

Українська попмузика змінюється повільно. Інколи навіть декілька вдалих альбомів за рік може бути великим щастям. Ще повільніше змінюється реакція місцевих музикантів на якісь великі виклики.

Tolo4nyi

Прекрасний приклад синьоокого соулу від Євгена Толочного, який вже котрий рік тримає цей ностальгійний клас. Де мільйони переглядів та новий альбом?

The Budchuk & askwhen

Приємна несподіванка від пана Будчука. Млосний літній хауз, де лише трохи варто доточити любовну лірику до повного ідеалу. Безалкогольнику The Curly вкотре варто підметушитися від цих звуків.

Vlada K & Kola

На одноманітне скніння співачки Коли біля плаксивих етнокодів вже варто вигадати окремий тег. Цілком логічне у її творчості залучення дитини до маніпулятивної експлуатації цього магічного мислення.

Кажанна

Майже ідеальний приклад іронічного дівчачого репу в Україні для всіх місцевих псевдореперок.

Tvorchi

Тернопільський косплей колективу Jungle від безликого гурту Tvorchi. До Абеля їм далеко, то хоч на британцях добре попасуться.

Santorin & Gunna Chorna

Калушеподібний скриптоніт у союзі з виконавицею псевдогалицького недорепу ніяк не можуть вродити хоч якусь самоіронію.

Оля Полякова

Бездарний трешачок фальшивих інтонацій та маніпулятивних кадрів від співачки Олі. Яким боком цей стерильний офіціоз до української культури, хз? Поляковій треба терміново записатися на акторські курси, бо це не з мечем блукати у Льондоні, тут війна іде.

Паліндром

Закономірний пункту розвитку львівського артиста Паліндрома. За декілька років він сміятиметься з цієї лірики, але чи варто її нині давати у новий альбом? І можна трохи більше моментів на кшталт 2:12, 2:34 та 4:10, оскільки гроулінг якийсь надто передбачуваний?

Vaha

Весільний трек для фанатів кавказьких мотивів та душевного розчулення традиціоналізму на тлі заборони російської музики. Саксофончик – це святе.

Yarima

Yarima вдосконалює своє рнб та випускає перфектний хіт своєї дискографії. Один з найкращих треків року.


фото: Фб GeneralStaff.ua

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.