Зміст статті

1 вересня 2023олександр ковальчук

Пісні фронту 2023 (# 75)

Деяка українська попмузика під час війни з Росією.

Декілька треків від представників української попсцени, що намагаються стати суголосними навколишній війні з Росією.

Українська попмузика змінюється повільно. Інколи навіть декілька вдалих альбомів за рік може бути великим щастям. Ще повільніше змінюється реакція місцевих музикантів на якісь великі виклики.

Kalush

Одноманітна деградація Псюка за межами пекла псевдомесіанських запливів приречено вертає до гидоти скофкиного сєкторгазарепу.

Гоня

Недорепер Гоня бавиться у сінтовий світ Абеля Тесфає, щоб зайти фітом на новий альбом Паліндрома. Може ще навіть замахнеться на драйвера Раяна Ґослінґа, бо без пародій на реп його персонаж почувається набагато краще. Гонику, кидай той хіп-хоп та нумо у ретровейвери.

Komisiia

Дружній підкол Латексфауни на теренах кайфових соняхів зі слідами змореної гомоеротики.

Daniel Okaro

Непогане рнб, якому інколи варто стишуватися та не так поспішати до мети.

G Grizzie

Трепчик про Кайзервальд, де згадують про Мацевка та Енко, але нічим особливо не відрізняються від місцевого гетто олдскулів.

Figurat

Прифанковий привіт альбому To Eternity & The Curly "Теорія любові" від місцевого Елвіса.

Мертвий Півень & Жадан і Собаки

Рагульська реінкарнація Мертвого Півня разом з пролетарським ска гурту Жадан і Собаки. У Міська була магія, цілий світ у домашньому вертепі, а ця дешева та сердита пародія не дотягує навіть до нездалих треків МП. Їхній рівень – це перегарні хрипи колективу Перкалаба у затурканому клюбі.

Sophième

Кайфова босанова від місцевої артистки Sophième, якій сміло можна довірити літні кавери Івасюка.

Renie Cares

Новий гімн для Свідків Єгови. У цьому наївному маніфесті від сніжинок нема нічого дивного, оскільки про це вже варто писати книги. Але хто ж їх напише? Може Мієчка? Тут вкотре, певне, варто нагадати неукам, що Свідки Єгови не мають нічого спільного з християнством, а Сковорода – не езотерик. Новий дитячий хрестовий похід можна оголошувати відкритим. Хіба що це пародія на Tember Blanche.

Крижанці

Розвесела панкуха з Житомирщини, де буде добре гуртам ВВ та Борщ, а сам Леммі благословлятиме їх з Небес у добру путь.


фото: Фб GeneralStaff.ua

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.