Зміст статті

15 вересня 2023олександр ковальчук

Пісні фронту 2023 (# 77)

Деяка українська попмузика під час війни з Росією.

Декілька треків від представників української попсцени, що намагаються стати суголосними війні.

Українська попмузика змінюється повільно. Інколи навіть декілька вдалих альбомів за рік може бути великим щастям. Ще повільніше змінюється реакція місцевих музикантів на якісь великі виклики.

Сергій Бабкін

Бабкін дає Потапа. Цікаво, де саме та історична мить коли макаронічний хуліган та сольний лірик остаточно перетворився на ці ось тракторні тичинески?

Hippocampi

Один з найцікавіших молодих проєктів України доволі рідко випускає свої нові треки. Варто сподіватися, що альбом від Аркадія таки буде.

Komendantova

Ніжніший неосоул від Komendantova відразу у найкращі треки цього року.

Melanya

Ще один класичний випадок, де вінтажна лірика та місцеве виконання ніяк не можуть наздогнати цей ейфорійний денс-поп. Полякова мусить кусати нігтики за таким матеріалом.

Tolo4nyi

Після серпневого хіта "Самертайм" Толочний чомусь вирішив побавитися вже зовсім зайвими англіцизмами. І тільки не треба якось, пліз, Віктора Павліка на фіт. Ще одні сподівання на повноформатний альбом.

Moann

Іронічний інді-поп для перегляду серіалу Теорія великого вибуху з акцентом на стосунках Раджеша Кутраппалі.

Libenson

Ноунеймова безалкогольність маразму від Лібенсона, нестора та Tery на тлі одного треку Клоннекса. Tery там палкою заставляють на таке підписуватися?

Anton Velboi

Навіть після зміни сценічного псевда та звільнення з рабства хлопчик Вельбой може зазіхнути лише на незмінний рагуль-поп. Полякова мусить кусати нігтики за подібним матеріалом.

Yana Mori

Чудове в'язке рнб зі словами про сон, але таки варто трохи уникати тієї негнучкої прямолінійності лірики заради мінливої натяковості.

крилатим ґрунту не треба

Восьмибітного саунду у цих оглядах навіть не пригадати. А можна ще замовити пісню про принцесу Піч? Джека Блека, звісно, не переплюнути, але спробувати можна.


фото: Фб GeneralStaff.ua

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.