Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

львівські маршрутки

П'ятниця, 29 вересня 2023, 11:07

У Львові з жовтня е-квиток тестуватимуть на ще чотирьох автобусних маршрутах

львівські маршрутки

Безготівкова оплата запрацює на маршрутних автобусах № 11, № 58, № 59 та № 61.

Сьогодні, 29 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення запровадити безготівкову оплату проїзду у тестовому режимі ще на чотирьох автобусних маршрутах.

Зокрема, з 3 жовтня безконтактна система оплати запрацює на маршрутках № 11, № 58 та № 59, а з 6 жовтня – на маршруті № 61.

Маршрут № 61 обслуговує комунальне АТП-1, маршрути № 58 й № 59 – приватний перевізник ПАТ "Львівське АТП-14630", маршрут № 11 – приватний перевізник ТзОВ "Міра і К".

Виконком доручив ЛКП "Львівавтодор" укласти з ними договори про надання послуг автоматизованої системи оплати проїзду у тестовому режимі.

Зазначимо, з 5 червня у Львові розпочали тестувати систему оплати проїзду в громадському транспорті через електронний квиток в комунальних автобусах №1А, 3А та №10. Пізніше е-квиток поширили на автобуси № 62 та № 5А.

А з вересня цього року у місті стартувало тестування електронного квитка для студентів.

Додамо, з 13 січня 2022 року у місті розпочала роботу автоматизована система оплати проїзду у громадському транспорті для пільговиків. Вартість електронного квитка затвердили ще у листопаді 2021 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.