Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

Вівторок, 3 жовтня 2023, 12:33

Львівський ІТ-кластер претендує на створення інноваційного центру для студентів

Львів

Львівський ІТ-кластер є претендентом на створення інноваційного центру для студентів у Львові.

Про це повідомив голова фракції Європейська Солідарність у Львівській міській раді Петро Адамик на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора на вул. Каліча Гора, 5 у Львові відбулося відкриття пропозицій від учасників інвестиційного конкурсу для створення дослідного центру для студентів інженерних спеціальностей.

До конкурсу подався заявник – Львівський ІТ Кластер, який пропонує збудувати сучасний освітній комплекс з лабораторіями, аудиторіями, коворкінгом та резиденцією для студентів.

"Центр стане місцем, де студенти зможуть отримувати практичні навички, розвивати свої проєкти, спілкуватися з експертами та однодумцями. Також він сприятиме розвитку освітньої системи та наукових досліджень у сфері ІТ.

На наступному засіданні конкурсної комісії, учасником якої я є, відбудеться розгляд рішення про допуск/недопуск заявника до участі у конкурсі на підставі оцінки поданих документів.

Сподіваюсь, що наша комісія позитивно оцінить цю пропозицію. Впевнений, що Центр стане важливим місцем для створення важливих проєктів, яких ми так потребуємо для Перемоги" – написав Адамик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.