Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Грицевич

lvivrada.gov.ua

Прес-реліз,   Середа, 11 жовтня 2023, 12:08

У Львові відбулася презентація книги Як зруйнувати русскій мір

Роман Грицевич

Роман Грицевич відвідав презентацію книги "Як зруйнувати русскій мір".

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

У Львові відбулася презентація книги "Як зруйнувати русскій мір" доктора історичних наук та журналіста Вадима Денисенка. У книзі автор описує дослідження виникнення, розвиток та функціонування цього самого русского міра від часів Івана Грозного до сучасності.

Презентацію відвідав депутат фракції Європейська Солідарність у Львівській міській раді Роман Грицевич.

"Ця книга для тих, хто хоче зрозуміти, чому росіяни саме такі, які вони є. І головне – ця книга про те, як можна зруйнувати цей «русскій мір». Книга дає відповідь на питання, як змінити ідеологію русского міра, чи можуть росіяни наважитися на бунт та за яких причин, чи можливо викорінити імперське мислення росіян, чи можливий розвал росії і коли. Дякуємо автору за працю! – додав Роман Грицевич.

Зазначимо, автор книги Вадим Денисенко – доктор історичних наук, директор Українського інституту майбутнього, радник міністра внутрішніх справ України (з 24.02.2022 по 18.02.2023), співавтор книжки "Політики не брешуть", автор книжки "Як зруйнувати русскій мір".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.