Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

двірники

Середа, 13 грудня 2023, 13:23

Третина двірників Львова отримають по 10 тисяч премії за прибирання снігу

двірники

Зі 1516 двірників міста лише 631 отримають грошовоу винагороду за відповідальне виконання своєї роботи.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Сьогодні, 13 грудня, комісія фінансів і планування бюджету підтримала виділення 631 двірнику міста премій у розмірі 10 тис. грн за понаднормову роботу, у складних погодних умовах, з ліквідації наслідків негоди впродовж листопада-грудня цього року.

"Ми проаналізували роботу наших двірників на минулих вихідних, коли були надскладні погодні умови, а саме випала місячна норма мокрого снігу. Тоді 631 двірник вийшов на роботу у вихідні дні та відповідально допомагали боротись з негодою. Відтак кожен з них заслуговує на матеріальне заохочення. Йдеться про премію у розмірі 10 тис. грн" – пояснив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури міської ради Орест Тимчишин.

Загалом у Львівській громаді працює 1516 двірників. Матеріальне заохочення отримає третина двірників, які найбільш відповідально виконують свою роботу.

Комісія фінансів Львівької міської ради також задовольнила зверення всіх управлінь виконавчої влади міста про виділення їхням прцівникам премій до Дня місцевого самоврядування, який відзначався 7 грудня, в розмірі 20 тис грн. кожному. У виконавчих органах Львівської міськради працює понад 1800 осіб.

До дня місцевого самоврядування майже 2000 працівників виконкому садового отримали премію по 20 тис грн. 

Нагадаємо, минулого тижня у Львові для усунення бурульок і снігу з дахів залучили спецтехніку і 12 професійних альпіністів.

Додамо, двірник палацу графів Потоцьких став найкращим двірником Львова у 2023 році.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.