Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Лесик

lvivrada.gov.ua

Прес-реліз,   Четвер, 14 грудня 2023, 15:50

Володимир Лесик пропонує облаштувати зупинку громадського транспорту поруч з Марсовим полем

Володимир Лесик

Володимир Лесик звернувся до виконавчих органів щодо облаштування зупинки громадського транспорту по вул. Мечникова у Львові.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Сьогодні під час пленарного засідання сесії Львівської міськради депутат фракції Європейська Солідарність Володимир Лесик звернувся до виконавчих органів щодо облаштування зупинки громадського транспорту по вул. Мечникова у Львові.

Таке рішення обумовлене тим, що від початку повномасштабного вторгнення на Марсовому полі, щодня здійснюються заходи з поховань українських героїв. А щоб потрапити до місця поховання та віддати шану Захисникам, люди в дощову чи засніжену погоду вимушені долати значні відстані вгору або стрімко вниз до наближених зупинок громадського транспорту.

"Від початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну на території Поля почесних поховань Героїв (Марсове поле) по вул. Мечникова чи не щодня відбуваються поховальні та поминальні заходи українських Військових-Героїв, які загинули, захищаючи Україну.

Щоденно місце поховань з болем та сумом на серці відвідує велика кількість людей. Це батьки полеглих Героїв, які переважно похилого віку, діти, рідні, військові побратими з пораненнями та інвалідністю.

Саме тому, вважаю, що обов’язком місцевої влади має бути покращення умов транспортної доступності населення до Поля почесних поховань Героїв" – прокоментував Володимир Лесик.

Додамо, в озвученому депутатському запиті зазначено про можливі потенційні зауваження працівників окремих служб щодо "суперечності" нормативам відстані між зупинками. Однак, пропонується реалізувати даний проєкт, як виняток з правил (за аналогом зупинок пл. Ринок – вул. Руська, вул. Гординських – вул. Залізняка).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.