Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Київстар

П'ятниця, 15 грудня 2023, 13:38

Київстар відновив мобільний інтернет у декількох областях

Київстар

Враховуючи небезпеку, у компанії поки не повідомляють точні локації.

Про це повідомили на офіційній сторінці "Київстару" у Facebook.

Мережа "Київстар" продовжує відновлюватися після масштабної кібератаки, у компанії повідомили, що LTE працює в низці областей.
 
"Так, підключення все ще триває. Враховуючи небезпеку, ми поки не можемо повідомляти точні локації. Але якщо у вас світиться позначка 4G або LTE поруч з написом Kyivstar – це воно" – йдеться у повідомленні. 
 
 
За минулу добу спеціалісти відновили послугу міжнародного голосового роумінгу, усунули проблему з обривами дзвінків, послугу "Домашнього Інтернету" відновлено майже на 100% та стабілізували зв'язок в Києві.

Нагадаємо, зранку,12 грудня стався масштабний збій у роботі оператора мобільного зв'язку "Київстар".  Користувачі не могли здійснювати дзвінки і надсилати повідомлення, також не працював офіційний сайт оператора.

Позавчора у Київстарі частково відновили роботу послуг фіксованого зв`язку, а вчора у Київстарі відновили домашній інтернет.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.