Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Київстар

Вівторок, 12 грудня 2023, 15:15

У Київстарі не можуть назвати точні терміни відновлення зв'язку

Київстар

Гендиректор компанії заявив, що "Київстар" став ціллю надпотужної хакерської атаки, фахівці працюють над усуненням її наслідків.

Про це повідомив генеральний директор компанії "Київстар" Олександр Комаров в ефірі телемарафону.

Власник компанії повідомив, що здійснена дуже потужна хакерська атака на віртуальну інфраструктуру компанії. Частково зруйнована ІТ-інфраструктура

"Війна з Росією має багато вимірів і один з них - у кіберпросторі. На жаль, сьогодні вранці Київстар став ціллю надвотужної хакерської атаки в результаті якої тимчасово недоступні послуги зв’язку та доступ до інтернету.Поки що терміни відновлення сервісів остаточно незрозумілі"  – зазначив Олександр Комаров.

Він додав, що для з'ясування обставин та наслідків протиправних дій втручання у діяльність мережі залучили представників правоохоронних органів та спеціальних державних служб.

Також Олександр Комаров зауважив, що компанія надасть компенсацію абонентам, які не мали зв'язку або не могли скористатися сервісами оператора.

Нагадаємо, сьогодні зранку,12 грудня стався масштабний збій у роботі оператора мобільного зв'язку "Київстар".  Користувачі повідомляють у соцмережах, що не можуть здійснювати дзвінки і надсилати повідомлення, також не працює офіційний сайт оператора.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.