Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

ФБ Садового

Четвер, 4 січня 2024, 09:24

У пошкодженому від ракетного обстрілу львівському ліцеї учні тимчасово вчитимуться у дві зміни

Львів

У ліцеї "Оріяна" продовжили канікули на тиждень для проведення ремонтних робіт.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Ліцей "Оріяна", який минулого тижня найбільше постраждав від ракетного обстрілу Львова, продовжить зимові канікули на тиждень, щоб завершити найнеобхідніші ремонтні роботи. Тобто учні цієї школи повернуться за парти вже 15 січня.

"Частину приміщень ліцею ми відновимо до середини січня і діти будуть тут навчатися. Оскільки інша половина навчального закладу є більш пошкодженою, і тут неможливо оперативно все полагодити, якийсь час діти ліцею "Оріяна" будуть навчатися в дві зміни у відремонтованих приміщеннях" – пояснив керівник управління освіти Львівської міської ради Андрій Закалюк.

До слова, ліцей "Сихівський" та середня загальноосвітня школа №86, які також зазнали часткових руйнувань через ворожий обстріл, повернуться до навчання в запланований заздалегідь час – 15 січня.

Додамо, ліцей "Оріяна знаходиться у Сихівському районів Львова і в ньому навчається 1260 учнів.

Нагадаємо, 29 грудня російські окупанти атакували Львівщину 14 дронами Shahed та 15 ракетами. За інформацією ДСНС, кількість постраждалих зросла до 24 людей, були пошкоджені близько 18 будинків та 4 навчальні заклади (три школи і дитсадок). 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.