Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Кузик

lvivrada.gov.ua

Прес-реліз,   Понеділок, 8 січня 2024, 13:00

Львівські депутати вимагають фінансування поліклінік

Євген Кузик

Депутати відмовилися голосувати за розподіл коштів для 1 та 2 ТМО без фінансування поліклінік.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Під час чергового засідання комісії охорони здоров'я та соціального захисту Львівської міської ради депутати відмовилися голосувати за розподіл коштів для 1 та 2 ТМО без фінансування поліклінік.

"Таке рішення обгрунтоване тим, що напередодні депутати ініціювали поповнення статутних капіталів кожної поліклініки у загальній сумі 50 млн грн, однак виконавчі органи при розподілі коштів цього не врахували" – розповідає секретар комісії, депутат фракції Європейська Солідарність Євген Кузик.

"Забувши про поліклініки, виконавчі органи Львівської міськради вирішили профінансувати лише 1 та 2 ТМО. Тому ми з колегами проголосували лише за нагальні питання, а решта відклали до з'ясування деталей цієї ситуації. Крім того, наша комісія доручила міському голові з'ясувати, хто взяв на себе таку відповідальність, пішов всупереч рішенню комісії і вирішив не фінансувати наші поліклініки. Тому що наша ідея була абсолютно проста – пропорційно і рівномірно фінансувати медицину міста Львова" – прокоментував Кузик.

Додамо, комісія фінансів та планування бюджету ініціювала службове розслідування, аби зрозуміти хто винен у тому, що кошти для поліклінік не розподілено. А також депутати доручили таки віднайти гроші для статутних капіталів поліклінік.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.