Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Вівторок, 23 січня 2024, 12:04

Адміністрація Садового витратить 75 тисяч на монети для нагородження військових

Львівська міськрада

Львівська міська рада замовила сувенірні монети для нагородження військовослужбовців на 75 тисяч гривень.

Департамент "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради провів тендер у системі ProZorro на закупівлю сувенірних монет із зображенням короля Данила Галицького для відзначення й нагородження військових ЗСУ та волонтерів. 

Переможцем торгів став львівський бізнесмен Василь Гурмак, який зобовʼязався виконати замовлення до 8 лютого поточного року за загальну ціну у 75 750 грн.

Загалом міська влада доручила переможцю тендера виготовити 150 нумізматичних одиниць вартістю 505 гривень кожна. 

За даними аналітичної системи YouControl, фізична особа-підприємець Василь Гурмак зареєстрований у Львові з 2005 року. Упродовж 18 років він провадить індивідуальну мистецьку діяльність, зокрема виготовляє предмети, що мають художню цінність. 

Також Гурмак керує приватною фірмою "Калина-Уа", яка майже два десятиліття друкує та продає періодичні публікації, проводить реставраційні заходи та сприяє розвитку львівської сфери культури. 

Нагадаємо, у січні 2024 року Львівська міська рада витратила понад 70 тисяч гривень на офісне приладдя.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.