Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

dyvys.info

П'ятниця, 24 травня 2013, 11:48

Ніч Театру відбудеться у Львові в кінці місяця

З 31 травня на 1 червня у Бернарденґардені Музею Ідей вдруге відбудеться Ніч Театру. У акції візьмуть учать представники аматорських театрів.

Про це повідомляють організатори заходу.

Зокрема покази своїх театральних проектів представлять театри зі Львова, Дрогобича та Івано- Франківська: Різні люди, Wind of change, IMPROV, театру тіней Див, Намір, Alter, Ми, Без Кордонів.

У межах Ночі Театру Реальності. Вистави та читання — це створені театрами паралельні реальності, у які вони запрошують інших і які творять за допомогою найрізноманітніших засобів.

В одну ніч ми зберемо аматорські театри зі, які розгорнуть свою діяльність на трьох театральних територіях:
• під відкритим небом Бернарденґардену відбудуться покази вистав театрів та;
• у приміщенні факультету культури і мистецтв ЛНУ ім. Івана Франка презентуватимуть свої вистави;
• галерея Музею Ідей, стане місцем для сценічного читання п'єси сучасного українського драматурга, яке привезуть актори із Івано-Франківська – театр.
Також у Бернарденґардені плануються покази відео постановок відомих закордонних театрів, які працюють у вуличному просторі, із коментарями та поясненнями від експерта.
Окрім того, 1 червня відбудуться майстер-класи для учасників та режисерів театрів від майстрів у сфері театру із Мінську, Франківська та Львова.

Нагадаємо, перша Ніч театру відбувалась у Музеї Ідей у червні 2011 року.

Організатор: Музей Ідей

Партнери: Мистецька майстерня «Драбина», Львівський академічний театр імені Леся Курбаса, факультет культури і мистецтв ЛНУ імені Івана Франка, Центр Культурного Менеджменту Мінськ

Початок заходу: 19.00

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.