Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

tsn.ua

Субота, 8 червня 2013, 01:46

Футбол: збірна України розгоромила лідера своєї групи

Вчора, 7 червня, збірна України з футболу у черговому матчі відбірного циклу до ЧС-2014 року розромила лідера групи Н Чорногорію з рахунком 4:0. Завдяки цьому Україна піднялася на третє місце турнірної таблиці.

Про це повідомляє сайт Федерації футболу України.

З перших хвилин українці захопили ініціативу, змусивши господарів  грати на контрактах. Неймовірну емоційність матчу засвідчила і жорстка гра обох команд  ? першу жовту картку арбітр зустрічі показав на 6-й хвилині, коли Волков жорстко зіграв проти Федецького,  а вже на 19-й хвилині перша жовта картка з’явилась і в пасиві збірної України -  за зрив небезпечної атаки арбітр покарав Руслана Ротаня.

Першу можливість відкрити рахунок збірна України мала на 10-й хвилині ? Ярмоленко вивів Зозулю один-на-один з воротарем, проте останій виявився спритнішим за Романа.

У середині першого тайму українці мали декілька можливостей відзначитись: після штрафного у виконанні Коноплянки господарів врятував Божович, який спочатку витягнув матч з "дев’ятки", а після цього надійно зіграв після добивання Федецького. А вжє за 3 хвилині 100-відсоткову можливість відзначитись втратив Ярмоленко, після удару якого м’яч потрапив у стійку.

Та найголовніша подія першого тайму відбулась наприкінці матчу ? вже в доданий арбітром час,  «червоне» світло побачив перед собою Роман Зозуля, залишивши таким чином нашу збірну в меншості на цілий тайм.

Після перерви на 51-й хвилині збірна України вийшла вперед ? спочатку Ярмоленко перевірив «кіпера» гостей, наважившись на удар метрів з 25-ти, а на добиванні не схибив Гармаш ? 0:1.

Та пропущений гол тільки роздратував чорногорців, які всіма силами пішли вперед. Та збірній України вдалось витримати натиск господарів, залишивши свої ворота недоторканими. Після цього вже все було на користь нашої команди ? два вилучення у збірної Чорногорії та три голи українців. Євген Коноплянка, Артем Федецький та Роман Безус поставили "на коліна" збірну Чорногорії на її власному полі.

На 77-й хвилині Ярмоленко змістився до центру з правого флангу, віддав пас на Коноплянку, який невідпорним ударом вразив дальній нижній кут Божовича. Через вісім хвилин шалений удар вдався у Федецького, який робив фланговий простріл, а, у підсумку, забив гол. Перед фінальним свистком Роман Безус, вийшовши на заміну, зробив рейд на 30 метрів у володіння збірної Чорногорії та влучним ударом зовнішньою стороною стопи поставив крапку у матчі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.