Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

спортмайданчик

П'ятниця, 29 вересня 2023, 11:36

У Львові преміюватимуть вчителів фізкультури, команди яких зайняли місця в шкільних лігах

спортмайданчик

У місті встановили розмір премій для вчителів фізкультури, які приведуть свої команди до фіналу в шкільних лігах.

Вчора, 28 вересня, на сесії Львівської міської ради депутати внесли зміни до програми спортивних іміджевих проєктів Львівської МТГ на 2023-2026 роки.

"За" проголосували 46 депутатів.

Зокрема, йдеться про встановлення премій вчителям фізкультури, які приведуть свої шкільні команди до переможних місць у львівських спортивних лігах.

У пояснювальній записці до ухвали вказано, що премії виплачуватимуть з метою "оптимізації роботи щодо забезпечення комплексного підходу до розвитку і зміцнення позитивного іміджу Львівської МТГ як спортивної громади, а також підтримки спортивних тренерів та вчителів фізичної культури, які працюють з учнівською молоддю".

"Цим рішенням ми хочемо додати до львівських шкільних спортивних ліг мотиваційну складову. Відтак цього року вчителі фізичної культури, команди яких переможуть у міських змаганнях, отримають одноразові премії від міста. Якщо команда виграє перше місце, вчитель отримає 20 тисяч гривень, друге – 15 тисяч і третє – 10 тисяч гривень" – наголосив керівник управління спорту Львова Антон Нікулін.

Додамо, в червні цього року у Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали про створення стипендії видатним діячам фізичної культури і спорту Львівської МТГ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.