Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Всеукраїнська Асоціація Автомобільних Перевізників

Четвер, 13 березня 2014, 17:59

Без подорожчання проїзду на маршрутки Львів чекає транспортний колапс, – перевізники

Всеукраїнська Асоціація Автомобільних Перевізників

Асоціація перевізників заявляє, що Львів стоїть на межі транспортного колапсу, адже виникла загроза зупинки пасажирського транспорту.

Про це йдеться в заяві ЛОО "Всеукраїнська Асоціація Автомобільних Перевізників".

Перевізники зазначають, що вони звернулися до виконавчої влади м. Львова та депутатського корпусу Львівської міськради з проханням переглянути вартість проїзду у маршрутках, але не отримали офіційної відповіді.

Транспортний колапс може відбутися через різке підняття цін на паливо, запасні частини та ріст мінімальної заробітної плати, заявляють перевізники.

Як йдеться у заяві, тариф у 2 гривні був затверджений виконавчим комітетом Львівської міськради тоді, коли варість дизельного палива становила 8,6 грн за кілограм. Сьогодні ціна такого палива сягнула 10,29 гривень, скаржаться перевізники.

Перевізники також попросили вибачення за "можливі вимушені обмеження в роботі регулярних міських маршрутів, що стане наслідком небажання влади побачити наші проблеми".

Нагадаємо, власники маршруток заговорили про підняття цін на проїзд ще 2 роки тому.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.