Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська обласна рада

aif.ru

Вівторок, 26 січня 2016, 16:55

Львівські депутати хочуть позбавити ліцензії телеканал Інтер

Львівська обласна рада

На сесії депутати Львівської облради виступили з вимогою позбавити телеканал "Інтер" ліцензії на трансляцію.

Про це повідомив кореспондент Варіантів із сесії Львівської обласної ради.

Сьогодні, 26 січня, на сесії Львівської обласної ради депутати проголосували до Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення щодо позбавлення телеканалів із проросійською позицією ліцензії на трансляцію.

Це рішення підтримав 61 львівський обранець.

Зокрема, йшлося про телеканал "Інтер" та новорічний ефір телеканалу, який транслював російських шоу за участю російських артистів, які відкрито підтримали окупацію Криму та дії російських військових на Донбасі.

"Українські телеканали, не соромлячись, транслюють виступи російських артистів, які закликають до повалення України, підтримують анексію Криму та війну на Сході України. Пропагують їхню творчість у Новорічні ніч, ніч, коли тисячі людських облич звернені до телеекранів.

Телеканал "Інтер" ніколи не вирізнявся патріотичною позицією та проукраїнськими ефірами, варто лише згадати їхні новинні ефіри під час Революції Гідності. Не змінилась їхня інформаційна політика й сьогодні. Більше того – керівництво каналу є послідовним у своєму баченні України як держави повністю залежної від Росії, без власної культури, мови та, зрештою,  гідності", – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, у червні Нацрада продовжила ліцензію на мовлення телеканалу "Інтер" на 7 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.