Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вантажівки

jkg-portal.com.ua

Вівторок, 16 лютого 2016, 13:20

У Росії заборонили українські вантажівки

вантажівки

Російська Федерація повністю заборонила транзит українських фур: наразі зупинено рух 324 вантажівок.

Про це повідомляє РБК-Україна.

З 16 лютого цього року Росія повністю заборонила рух українського транспорту, що здійснює транзитні перевезення вантажів, через блокування руху російських фур в Україні.

"До теперішнього часу органами Ространснагляду на території РФ призупинено рух 324 українських вантажних транспортних засобів. Дія цих заходів триватиме до врегулювання ситуації, пов'язаної з блокуванням українською стороною російських вантажних транспортних засобів", – повідомляють у Міністерстві транспорту Росії.

На ввантажівки, зареєстровані в Україні складають протокол вилучення товарів з описом документів і поміщають авто на спеціалізовану стоянку.

Нагадаємо, 15 лютого у зв’язку з тим, що Росія припинила рух українських вантажівок, уряд також тимчасово припинив російські транзитні перевезення територією України. Також раніше керівництво Львівської облради хотіло звернутись до Кабміну з вимогою заборонити транзит вантажів з Російської Федерації через територію України.

А у п'ятницю, 12 лютого, громадські активісти заблокували рух російських вантажівок поблизу Стрия на трасі Київ-Чоп.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.