Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Четвер, 22 вересня 2016, 17:55

Три мільйони допомог депутатів Львівської облради підуть на медицину

Львівська облрада

Сьогодні бюджетна комісія Львівської облради перерозподілила 5,5 млн грн депутатських допомог.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласноїх ради.

Зокрема, 3 млн грн пропонують скерувати на потреби медицини, 1,5 млн грн - передбачити для добровольців, ще 1 млн грн – залишили на матеріальні допомоги малозабезпеченим громадянам.

Як заявив голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку Львівської облради Олег Домчак, на останній сесії депутати проголосували за зміни до бюджету. Було скеровано 5,5 млн грн депутатам для соціальної допомоги, однак ця пропозиція була внесена без погодження профільної комісії.

"43 депутати проголосували за пропозицію, винесену у сесійній залі з голосу щодо виділення коштів для матеріальних допомог у 5,5 млн грн. У той час, коли гроші є так необхідні медицині, освіті, військовим, які захищають Україну. Добре, що більшість депутатів зрозуміли своє хибне рішення і зараз роблять все для того, аби перерозподілити ці гроші", – наголосив Олег Домчак.

Нагадаємо, на минулій сесії депутати також внесли зміни до показників обласного бюджету на 2016 рік. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.