Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

музей «Бойківщина»

Karpaty.info

П'ятниця, 21 квітня 2017, 10:47

У облраді назвали кандидатів у керівники музею та заповідника на Львівщині

музей «Бойківщина»

Триває конкурс на керівників музею «Бойківщина» та заповідника «Давній Пліснеськ».

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Вчора у обласній раді відбулося перше засідання комісій з конкурсного відбору  на посаду директорів комунальних закладів Львівської обласної ради «Давній Пліснеськ» та «Історико-етнографічний музей «Бойківщина».

Зокрема, на посаду керівника «Давнього Пліснеська» претендують Володимир Шелеп та Богдан Завітій, а очолити «Історико-етнографічний музей «Бойківщина» планує Роксоляна Данчин.

Наступне засідання відбудеться 24 квітня та 27 квітня, тоді ж й оберуть переможців.

Також раніше конкурсна комісія погодила 4 претендентів на посаду керівника КЗ «Адміністрація історико-культурного заповідника «Нагуєвичі». Зазначимо, конкурс на посаду директора цього заповідника облрада оголосила у лютому  цього року.

Після визначення переможців, їх кандидатури передадуть на затвердження депутатам Львівської обласної ради.

Нагадаємо, у липні 2016 року облрада уже оголошувала конкурс на з відбору кандидатів на посаду керівника заповідника «Давній Пліснеськ». Щодо музею «Бойківщина», то у вересні минулого року конкурсна комісія не підтримала кандидатуру діючого директора Роксоляни Данчин.

Додамо, у лютому 2016 року депутати Львівської облради проголосували за призначення керівників комунальних закладів області на основі конкурсу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.