Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

сонячна електростанція у с. Ралівка

Середа, 19 вересня 2018, 12:07

До кінця 2018 року в сонячну енергетику Львівщини інвестують 140 мільйонів євро

сонячна електростанція у с. Ралівка

Наразі інвестовано понад 34 млн євро.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

На території Львівської області діє 14 об'єктів відновлюваної енергетики: 3 вітрових електростанції,  загальною потужністю 33,9 МВт, 9 сонячних електростанції, потужністю 29,0 МВт, 2 міні гідроелектростанцій, потужністю 615 кВт.

"В сонячну енергетику  області інвестовано понад 34 млн євро.  До кінця року очікується  більше 140 млн євро. У вітрову енергетику області інвестовано понад 57,6 млн євро.  В перспективі очікується понад 680 млн євро. В стадії реалізації 5 проектів у сфері малої гідроенергетики", – заявив в.о. директора департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Михайло Грет.

Також у 2018 році планують ввести в експлуатацію Міні-ТЕЦ у Радехівському районі. Окрім того, визначено 64 земельні ділянки несільськогосподарського призначення загальною площею  понад 3 тис га, які можуть бути використані для будівництва об’єктів відновлюваної енергетики.

Нагадаємо, що у будівництво нової сонячної електростанції на Львівщині інвестували 2 млн євро.

Тепер ви можете стежити за новинами Варіантів на Telegram-каналі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.