Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Шевців

Понеділок, 14 січня 2019, 14:34

Шевців заслонятиме грудьми Садового від негоди та моря тьми

Андрій Шевців

Штаб Андрія Садового на виборах президента-2019 очолив Андрій Шевців.

Про це повідомила керівниця виборчого штабу кандидата у президенти України Андрія Садового на Львівщині Парасковія Дворянин.

Радник міського голови Львова, депутат від "Об'єднання "Самопоміч" у Львівській міськраді Андрій Шевців очолив штаб кандидата у президенти Андрія Садового.

Шевців очолював фракцію "Самопоміч" у Львівській міській раді, однак у вересні 2017 року замість нього обрали Юрія Мельника. Згідно з виборчим списком "Самопомочі" Шевців був кандидатом у депутати та пройшов до Львівської міської ради на виборах у 2015 році.

У 2017 році він задекларував 206 тис грн доходу.

Нагадаємо, 7 січня Центральна виборча комісія на своєму засіданні зареєструвала Андрія Садового як кандидата у Президенти України. 

Додамо, ще у жовтні 2018 року Садовий заявив, що братиме участь у президентських виборах-2019. "Самопоміч" офіційно висунула його своїм кандидатом на президентських виборах 3 січня.

Садовий сподівається пройти у другий тур президентських виборів та зустрітися там з лідером Громадянської позиції Анатолієм Гриценком. Крім цього, за його словами, на президентських виборах Андрій Садовий не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями та об'єднаннями.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.