Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Тарас Козак

Середа, 2 жовтня 2019, 16:54

Нацрада просить анулювати ліцензію одного із телеканалів нардепа Козака

Тарас Козак

Нацрада через суд просить анулювати ліцензію NewsOne, що належить нардепу з Львівщини Тарасу Козаку.

Про це повідомила прес-служба Окружного адміністративного суду міста Києва.

Національна ради України з питань телебачення і радіомовлення надіслала позов до Окружного адміністративного суду міста Києва у якому просить суд анулювати ліцензію на мовлення, видану ТОВ "Новини 24 години" (логотип NewsOne).

Наразі суд вирішує питання щодо відкриття провадження за даною адміністративною справою.

Зазначимо, у вересні РНБО не виявила підстав для запровадження санкцій проти телеканалів Тараса Козака 112 Україна і NewsOne.

Нагадаємо, нещодавно Нацрада відмовилася продовжити ліцензію телеканалу 112 Україна. Це рішення мотивували тим, що канал систематично порушував умови ліцензії, отримав кілька попереджень й не усунув порушення ще з 2014 року. Наразі телеканал 112 Україна подав позов до суду на це рішення Нацради.

Додамо, у жовтні 2018 року колишній депутат Опозиційного блоку Євген Мураєв продав львівському нардепу від Опозиційної платформа – За життя Тарасу Козаку телеканал NewsOne, у 2018 році він придбав і 112 Україна, який раніше належав швейцарській компанії Plirofories AG, а у червні цього року він купив ще й інформаційний телеканал ZIK.

Таким чином Тарас Козак є власником всіх шести телеканалів, що входять до групи 112 Україна. Усі канали увійшли до новоствореного медіахолдингу "Новини".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.