Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Козак

Четвер, 3 жовтня 2019, 14:46

Козака прив'язали косами до сосни терроризму

Тарас Козак

Власнику каналу 112 Україна нардепу Тарасу Козаку повідомили підозру в тероризмі і легалізації грошей.  

Про це повідомляє "РБК-Україна".

Власник телеканал "112 Україна" і народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Тарас Козак заявив, що йому повідомили підозру в тероризмі і легалізації коштів. Про це він розповів в ефірі телеканалу "112 Україна".

За словами Тараса Козака, в четвер його допитували за трьома статтями.

"Мені сьогодні повідомили, допитували за трьома статтями. Одна – це тероризм, друга – фінансування тероризму, третя – легалізація коштів, які отримали злочинним шляхом" – повідомив нардеп.

Також він додам, що його запитували про телеміст з Росією.

"Влада не зупиняється. Вчорашнє голосування в Верховній Раді свідчить тому, що партія влади Слуга народу разом з президентом працює проти опозиції, проти телеканалів, тому що вчора продовжили повноваження нелегітимної ради з питань телебачення і мовлення" – заявив Тарас Козак.

Нагадаємо, вчора Нацрада через суд просила анулювати ліцензію NewsOne, що належить нардепу з Львівщини Тарасу Козаку.

Зазначимо, у вересні РНБО не виявила підстав для запровадження санкцій проти телеканалів Тараса Козака 112 Україна і NewsOne.

Додамо, нещодавно Нацрада відмовилася продовжити ліцензію телеканалу 112 Україна. Це рішення мотивували тим, що канал систематично порушував умови ліцензії, отримав кілька попереджень й не усунув порушення ще з 2014 року. Наразі телеканал 112 Україна подав позов до суду на це рішення Нацради.

У жовтні 2018 року колишній депутат Опозиційного блоку Євген Мураєв продав львівському нардепу від Опозиційної платформа – За життя Тарасу Козаку телеканал NewsOne, у 2018 році він придбав і 112 Україна, який раніше належав швейцарській компанії Plirofories AG, а у червні цього року він купив ще й інформаційний телеканал ZIK.

Таким чином Тарас Козак є власником всіх шести телеканалів, що входять до групи 112 Україна. Усі канали увійшли до новоствореного медіахолдингу "Новини".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.