Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мікропроекти

Четвер, 19 грудня 2019, 13:20

Львівська облрада зареєструвала понад 2 тисячі проектів місцевих ініціатив

мікропроекти

Облрада оцінить 2 170 проектів місцевих ініціатив бюджетом більш ніж на півмільярда. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради. 

Конкурс проектів місцевих ініціатив Львівської облради зареєстрував 2 170 проектів з 2 609 відправлених на участь. 

Загальний бюджет проектів становить 588,3 млн грн, з яких кошти облбюджету – 267,3 млн грн. Зазначимо, на наступний рік в бюджеті Львівщини передбачено 140 млн грн для співфінансування проектів-переможців.

Найактивнішими у конкурсі серед міст обласного значення є: Львів, Дрогобич і Борислав. Серед районів –  Золочівський, Жовківський та Старосамбірський. 

Найбільше проектів стосувались освіти, культури та вуличного освітлення. 

Надалі їх оцінюватиме експертна комісія з 24 людей, затверджена конкурсною радою. Результати будуть відомі 15 січня.

"Конкурсна рада сьогодні ухвалила рішення про допуск на розгляд експертної комісії 2170 зареєстрованих проєктів. Далі експерти, склад яких ми затвердили, визначатимуть потенційних переможців. Дедлайн  оцінювання для експертів –  до 15 січня 2020 року. Відтак плануємо у лютому оголосити перелік потенційних переможців Конкурсу проєктів місцевих ініціатив 2020 року", – зазначив заступник голови Львівської облради Юрій Гудима.

Нагадаємо, 28 жовтня Львівська обласна рада розпочала прийом заявок на конкурс проектів місцевих ініціатив. Термін подачі завершувався 29 листопада після 18:00. Станом на 27 листопада облрада вже опрацювала 1045 заявок. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.