Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ФК Карпати

П'ятниця, 14 лютого 2020, 14:02

Карпати дякують Козловському за теплі обійми Садового

ФК Карпати

ФК Карпати погодилися безкоштовно передати корпоративні права у власність громади міста Львова.

Про це повідомили на офіційному сайті ФК Карпати.

Як йдеться у повідомленні, дата 13 лютого 2020 року назавжди увійде до славетної історії Карпат одностайним голосуванням депутатського корпусу Львівської міськради прийняли ухвалу про створення Народної команди. 

"Карпати" переходять у власність громади міста Львова. Особливу подяку хочемо висловити на адресу міського голови Львова Андрія Садового, чий внесок у створення Народної команди важко переоцінити, ініціатора, ідейного натхненника ухвали, Григорія Козловського, голів фракцій, всього депутатського корпусу" – йдеться у повідомленні.

Як відомо, згідно з умовами створення Народної команди "Карпати", основною з них є "Безоплатна передача корпоративних прав ТзОВ "Клуб професійного футболу "Карпати" у власність територіальної громади м. Львова".

"ФК Карпати офіційно повідомляє, що корпоративні права будуть безкоштовно передані у власність громади міста, як цього і вимагає текст ухвали" – повідомили у ФК "Карпати".

Нагадаємо, вчора 13 лютого на сесії Львівської міськради депутати перетворили ФК Карпати на народну команду та надали їй в оренду територію стадіону "Україна".

У січні депутат Львівської міської ради від Блоку Петра Порошенка Григорій Козловський заявив, що ФК Карпати має перейти у комунальну власність Львівської міськради, яка повинна фінансувати клуб.

А 23 січня на сесії Львівської міської ради депутати не підтримали рішення про надання ФК Карпати в оренду на пільгових умовах територію стадіону "Україна" на вул. Липова Алея, 5, що дозволило б провести реконструкцію стадіону та спорудити спортивно-відпочинковий комплекс. Після цього, Карпати звинуватили Григорія Козловського, який виступив проти цього рішення, у провалі голосування.

Однак міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що Львівська міськрада вдруге винесе на сесію розгляд питання про надання ФК Карпати в довготривалу оренду земельну ділянку на вул. Липова Алея.

Додамо, наприкінці листопада минулого року працівники клубу надіслали відкритий лист міському голові Львова Андрію Садовому з вимогою передати їм  у довгострокову пільгову оренду землю стадіону "Україна". Виконавчий директор ФК Карпати Ростислав Ящишин також заявляв раніше, що якщо втілити цей проект у життя, то клуб стане конкурентоспроможним.

Президентом клубу був львівський бізнесмен Петро Димінский, який знаходиться у розшуку і переховується на території Греції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.