Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Шевченка

Четвер, 27 лютого 2020, 15:38

У Львові з 7 березня вулиці Левандівську і Шевченка перекриють для руху транспорту

вул. Шевченка

Відкривати ділянки планують поступопо з червня до вересня цього року, на період ремонту змінять схеми маршруток та трамваїв.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З березня вул. Левандівську і вул. Шевченка перекриють для руху транспорту. За словами, заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрія Білого з 7 березня перекриють вул. Левандівську, а з 14 березня – вул. Шевченка в частині квазікільця. Через це буде багато змін у схемах руху транспорту.

Так, з 7 березня, у зв'язку з перекриттям ділянки вул. Левандівської, буде змінено схему руху маршрутів № 17 та № 6Н.

Маршрут № 11, який курсував за маршрутом – пр. Червоної Калини – Рясне 2, на період ремонтних робіт тимчасово призупинить рух.

З 14 березня, у зв'язку з перекриттям ділянки вулиці Шевченка на перехресті з вул. Левандівською:

Трамвайний маршрут № 7 ("Погулянка" – вул. Татарбунарська) буде скорочено до церкви Анни (вул. Бенедиктовича);

№ 6а (пл. Галицька — Рясне 2) — тимчасово припинить рух;

Маршрут № 49 буде змінено та збільшено випуск.

Маршрут № 47а буде курсувати без змін зі збільшеним випуском.

Приміські автобусні маршрути, які курсують на Автостанцію № 4 (вул. Шевченка, 105), буде тимчасово перенесено на Автостанцію "Західна" (вул. Городоцька, 359).

"На маршрутах № 49 і № 47а буде збільшено кількість одиниць. Додатково ще по 5 автобусів. А щоб забезпечити максимально швидкий доїзд з Рясне до центру, в найближчий час, як тільки дозволятимуть погодні умови, на пр. Чорновола, від вул. Липинського до вул. Мазепи, буде облаштовано смугу для руху громадського транспорту. Також для підрядника ми акцентували, щоб забезпечив якісний і безпечний прохід для пішоходів" – зазначив Андрій Білий.

Щодо завершення облаштування квазікільця і відкриття його для руху транспорту, то за словами Андрія Білого, це відбуватиметься частинами. Ділянку № 1 (вул. Залізнична + нова проектована дорога від між вул. Залізничною і вул. Левандівською) – планують відкрити до 30 червня. Ділянку № 2 (вул. Левандівська) – буде відкрито до 31 липня. Ділянку № 3 (вул. Шевченка – між вул. Левандівською і вул. Залізничною) – буде відкрито до 31 серпня.

Нагадаємо, 3 лютого цього року у Львові на вулиці Шевченка розпочали будівництво квазі-кільця.

З 31 січня, з 10.00 год і до 20.00 год 31 серпня перекрили рух транспорту на вул. Залізнична, від вул. Шевченка до будинку № 21 через ремонтні роботи на вул. Шевченка (від вул. Залізничної до вул. Левандівська) з організацією кільцевого руху.

Як повідомляли Варіанти раніше, у місті планують кардинально змінити вул. Шевченка: вздовж усієї вулиці замість бруківки зроблять асфальтне покриття, змінять кількість смуг та облаштують "розумні" світлофори, а також планують облаштувати кільце на перетині з вул. Левандівською.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.