Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Середа, 1 липня 2020, 15:44

В опитуванні Социс Синютка почав старанно дихати у спину Садового

Олег Синютка

35,7% львів'ян підтримують Андрія Садового на виборах міського голови Львова.

Про це свідчать результати опитування, які провів Центр соціальних та маркетингових досліджень "Социс" у Львові впродовж 17-23 червня 2020 року.

Згідно результатів опитування, 35,7% львів'ян, серед тих, хто визначився і прийде на вибори, проголосували б за Андрія Садового на виборах міського голови Львова. 

Кандидату від Європейської Солідарності Олегу Синютці віддали свої голоси 14,4% опитаних, а за кандидата від ВО "Свобода" Руслана Кошулинського проголосували б 14,1%.

На четвертому місці опинився представник партії Варта Ігор Зінкевич. У нього – 8%, а кандидата від партії Голос Рущишина Ярослава підтримали 5,3% львів'ян.

Натомість 23,8% опитаних не могли визначитись зі своїм вибором кандидата у мери Львова, а 3,5% заявили, що не візьмуть участь у голосуванні.

Опитування проводили серед населення Львова від 18 років і старше. Всього опитали 2 000 респондентів.

Зазначимо, раніше партія Голос заявила про участь у місцевих виборах. Вони не підтримуватимуть Андрія Садового, якщо він йтиме у мери, натомість висунуть свого кандидата. Крім цього, у червні нардеп від Слуги народу Олександр Дубінський підтвердив, що у партії розглядається варіант підтримки Андрія Садового на виборах мера Львова.

Також ще у березні цього року народний депутат, лідер депутатської групи "За майбутнє" Тарас Батенко заявив, що візьме участь у виборах мера Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.