Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр зайнятості

Середа, 5 серпня 2020, 17:00

Більшість центрів зайнятості Львівщини відновлюють прийом безробітних

Центр зайнятості

З 10 серпня у 20 центрах зайнятості області відновлюється прийом громадян у режимі офлайн.

Про це повідомляє Львівський обласний центр зайнятості.

З 10 серпня у базових центрах зайнятості та філіях Львівського обласного центру зайнятості змінюється прийом громадян із врахуванням рівня небезпеки поширення коронавірусу.

Зокрема, Дрогобицький, Самбірський та Стрийський МРЦЗ, Бориславська, Моршинська, Трускавецька, Стебницька, Червоноградська, Новороздільська міські філії ЛОЦЗ, а також Бродівська, Буська, Городоцька, Жидачівська, Золочівська, Мостиська, Радехівська, Сколівська, Сокальська, Старосамбірська, Турківська районні філії Львівського обласного центру зайнятості, що увійшли до зеленої карантинної зони, прийматимуть осіб у приміщеннях закладів.

Однак, крім цього, працюватиме й можливість надання статусу безробітного та призначення допомоги з безробіття на підставі документів, отриманих в електронній формі через застосунок "ДІЯ".

Натомість у Жовківській, Яворівській і Кам’янка-Бузькій районних філіях ЛОЦЗ, а також Новояворівській МФ ЛОЦЗ, які увійшли до жовтої зони, а також у Львівському міському центрі зайнятості, Миколаївській, Перемишлянській, Пустомитівській районних філіях ЛОЦЗ, що знаходяться на території помаранчевої зони, прийом громадян й надалі проводитиметься дистанційно.

Нагадаємо, з 12 березня до 31 травня у області визнали безробітними 15,6 тисяч мешканців.

Додамо, з серпня в Україні запрацювавала нова система рівнів епідемічної небезпеки поширення Covid-19. Регіони України поділили на зелену, жовту, помаранчеву і червону зону залежно від рівня заповненості ліжок, кількості тестувань на 100 тисяч громадян, відсотка виявлення хворих і динаміки захворюваності. Слідкувати за введенням зон можна на інтерактивній карті.

Львів та три райони області опинилися у помаранчевій зоні поширення коронавірусу, проте У місті працюватимуть заклади фізичної культури і спорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.