Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ходорів

Четвер, 16 грудня 2021, 13:18

Львівгаз планував повністю відключити Ходорів від газу

Ходорів

З 15 грудня у "Львівгазі" планували розпочати ремонти мереж та повністю відключити місто від газопостачання, міськрада Ходорова заборонила.

Про це повідомила Ходорівська міська об'єднана територіальна громада.

Стрийське відділення АТ "Львівгаз" розмістило оголошення про повне відключення від газопостачання  Ходорова 15 грудня 2021 року у зв’язку із проведенням ремонтних робіт.

Натомість Ходорівська міськрада заборонила "Львівгазу" припиняти газопостачання у міста, аргументуючи свою позицію тим, що підприємство протягом 2021 року мало достатньо часу для проведення ремонтних робіт, а їх проведення зимою "при низькій атмосферній температурі в час загострення респіраторних захворювань та поширення Covid-19 взагалі виключає здоровий глузд".

"На території м. Ходорова працюють дитячі дошкільні та шкільні установи, Ходорівська міська лікарня, що вимагає постійного теплопостачання, обігріву. Мешканці міста Ходорова також здійснюють обігрів свого житла природнім газом. Відключення населеного пункту у зимовий період не покращує становища його мешканців, а навпаки створює ряд незручностей, підвищує ризик захворюваності населення, особливо у зимову пору року" – йдеться у повідомленні.

У міськраді наголосили, що ремонти мережі газопостачання у Ходорові "Львівгаз" може проводити при настанні сприятливих погодних умов та температурного режиму.

Нагадаємо, НКРЕКП перевірить "Львівгаз" через велику кількість скарг на неврахування показників приладів обліку газу.

Також у липні НКРЕКП оштрафувала АТ "Львівгаз" на 425 тисяч за порушення прав споживачів та зобов’язала врегулювати усі виявлені під час перевірки порушення. У березні посадовців "Львівгазу" викрили на махінаціях із використанням газу та створенням боргів споживачам.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.