Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ендокринологічний центр

google.com.ua

Середа, 21 вересня 2022, 14:38

У Львові професорка ЛНМУ оголосила голодування через ліквідацію ендокринологічного центру

ендокринологічний центр

Професорка кафедри ендокринології ЛНМУ імені Данила Галицького оголосила про голодування, протестуючи проти ліквідації ендокринологічного центру.

Про це повідомила докторка медичних наук, професорка кафедри ендокринології Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, лікарка вищої кваліфікаційної категорії Олеся Кіхтяк на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьгоодні, 21 вересня, Олеся Кіхтяк оголосила про початок голодування, протестуючи проти рішення сесії Львівської обласної ради, яка дозволила ліквідувати ендокринологічний центр і центр радіаційного захисту населення, приєднавши їх до Львівського обласного діагностичного центру.

"Шановні друзі, починаю акцію свого особистого спротиву у вигляді голодування. Я не знаю скільки днів воно триватиме. Моєю метою є відновлення справедливості: збереження навчальної бази, доступності медичних послуг для ендокринологічних пацієнтів Львова і області" – написала Олеся Кіхтяк.

Натомість у Львівському клінічному центрі ендокринології заявили, що до ініціативи Олесі Кіхтяк приєдналися й працівники центру.

"Друзі, наша пані професорка Олеся Кіхтяк  у зв'язку з вчорашнім злочинним рішенням Львівська обласна рада оголосила про початок голодування. Також до неї приєдналися інші працівники" – наголосили у центрі ендокринології.

Нагадаємо, 20 вересня на сесії Львівської облради депутати вирішили ліквідувати ендокринологічний центр на вул. Острозького, 1 та центр радіаційного захисту населення на вул. Морозна, 31а й приєднати їх до Львівського діагностичного центру на вул. Пекарська, 69б.

Додамо, рішення про реогранізацію цих лікарень підтримала комісія з питань охорони здоров’я та материнства Львівської облради ще на початку вересня цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.