Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

гінекологія на Русових

google.com.ua

Вівторок, 6 грудня 2022, 12:36

У Львові скасували наказ про реорганізацію гінекології на Русових

гінекологія на Русових

Леся Кобецька скасувала свій наказ, за яким гінекологічне відділення на вул. Русових, 4 мали ліквідувати.

Про це повідомив депутат Львівської міськради від ЄС Юрій Ломага на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 6 грудня, гендиректорка КНП "Львівське клінічне територіальне медичне об'єднання акушерства та гінекології" Леся Кобецька підписала наказ про скасування свого рішення щодо реорганізації гінекологічного відділення на вул. Русових, 4 у Львові та перенесення медзакладу в інше приміщення.

"Сьогодні отримав наказ про скасування наказу "Про реорганізації гінекологічного відділення ВП "3-я МКЛ м. Львова", що на вулиці Русових. 2-е гінекологічне відділення комунальної 3-ої МКЛ м.Львова" – написав Ломага.

Як раніше повідомили Варіантам в управлінні охорони здоров'я Львівської міської ради, з кінця листопада дія цього наказу була призупинена.

Нагадаємо, раніше КНП "Львівське клінічне територіальне медичне об'єднання акушерства та гінекології" видало наказ ліквідувати гінекологічне відділення на вул. Русових, 4 у Львові та вивільнити звільнені приміщення будівлі. Колектив лікарні виступив проти ліквідації.

А 22 листопада начальниця ТМО №3 Леся Кобецька зупинила дію свого наказу "усною вказівкою". Також депутатська комісія прийняла рішення не ліквідовувати гінекологічне відділення на вул. Русових, 4.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.