Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Рудки

Четвер, 22 червня 2023, 15:49

Облрада Львівщини планує збільшити межі міста Рудки

Рудки

Депутати планують винести на сесію проєкт рішення про збільшення територіальних меж міста Рудки на Самбірщині.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної ради.

Вчора, 21 червня, комісія з питань розвитку місцевого самоврядування Львівської облради підтримала рішення про погодження проєкту землеустрою щодо встановлення меж міста Рудки Самбірського району.

Зокрема, проєкт землеустрою розроблений на основі генерального плану міста Рудки і погоджений Рудківською міською радою 11 липня 2022 року. Він передбачає внесення до меж міста навколишньої території, разом з якою загальна площа Рудок становитиме 409,2 га.

За пропозицією голови комісії Володимира Кирилича, проєкт рішення про погодження проєкту землеустрою щодо встановлення меж адміністративно-територіальної одиниці – міста Рудки винесуть на розгляд сесії Львівської обласної ради.

Додамо, у 2019 році Варіанти відвідали Рудківську міську об'єднану територіальну громаду. Детальніше у статті – "Рудки малі та великі".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.