Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

суд

Четвер, 18 січня 2024, 15:20

Львівський адвокат за 4000 доларів допомагав колаборантам пом'якшити покарання суду

суд

Адвокат захищав осіб, які виправдовують збройну агресію росії та за хабар обіцяв допомогти змінити запобіжний захід на більш м’який.

Про це повідомляє управління СБУ у Львівській області на своїй сторінці у Facebook. 

За матеріалами спецслужби перед судом постане корумпований адвоката, який за хабар обіцяв "допомогти" фігуранту кримінального провадження.
 
"За $ 4000 США підозрюваний правозахисник гарантував своєму "клієнту" вирішити "питання" щодо зміни запобіжного заходу із тримання під вартою на більш "м’який". Аргументував це впливом на посадових осіб, які приймають відповідні рішення. Проте правоохоронці затримали чоловіка у серпні 2023 року "на гарячому" під час одержання всієї суми неправомірної вигоди" – йдеться у повідомленні.
 
Матеріали справи вже скеровано до суду.
 
Також встановлено, що окрім хабарництва, у своїй професійній діяльності фігурант здійснював юридичний захист колаборантів та осіб, які виправдовують збройну агресію рф.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.