Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Кузик

Фб ЄС Львів

П'ятниця, 9 лютого 2024, 12:58

Як Львів розвиватиметься в умовах воєнного стану?

Євген Кузик

Депутати прийняли ухвалу, яка визначає стратегічні напрямки розвитку.

"Під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради, депутати прийняли ухвалу, яка визначає стратегічні напрямки розвитку" – розповідає секретар комісії охорони здоровʼя, депутат фракції Європейська Солідарність Євген Кузик, передає пресслужба львівського осередку партії Європейська Солідарність.

Йдеться про підтримку ЗСУ, стійкість, а тобто забезпечення безперебійної роботи критичної інфраструктури, підтримку громадських обʼєднань, національно-патріотичне та спортивне виховання, співпрацю з міжнародними партнерами.

"Основним з рішень є напрацювання комісії охорони здоров’я та соціального захисту щодо заміни назви одного із напрямків: "Розвиток екосистеми людяності UNBROKEN та ветеранської спільноти" на "Розвиток екосистеми людяності UNBROKEN, медичних об’єднань, поліклінік та ветеранської спільноти".

Головна мета цього рішення – надавати фахову медичну, реабілітаційну
та психологічну допомогу не лише в центрі "Незламні", але і в наших ТМО та міських поліклініках. Дбаємо за розвиток медицини комплексно! Дякую колегам за таке компромісне та мудре рішення" – наголосив секретар комісії охорони здоровʼя, депутат фракції Європейська Солідарність Євген Кузик.

Додамо, за словами депутата, міські поліклініки отримають понад 30 млн гривень на свій розвиток, решта коштів в розмірі 18,8 млн грн – будуть знайдені протягом року. Усі кошти розподілені між поліклініками відповідно до їхніх потреб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.