Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Христина Соловій

Середа, 6 березня 2024, 11:07

Греко-католицький Бозя покарав Соловій та Жадана чином розлуки після кліпу у Львові

Христина Соловій

Співачка Христина Соловій зізналась, що покинула письменника Сергія Жадана, бо покохала іншого чоловіка.

Про це співачка розповіла під час інтерв'ю в Маші Єфросиніної.

Українська співачка Христина Соловій вперше зізналася, що у неї дійсно були стосунки з письменником Сергієм Жаданом. Пара довго приховувала роман, не дивлячись на те, що їх неодноразово "підловлювали" разом.

Як розповіла артистка в одному з  інтерв'ю, Жадан почав залицятися до неї ще у той період, коли офіційно був у шлюбі. Тоді Христина також мала стосунки, але не змогла встояти перед Жаданом.

За словами співачки, чоловік кохав її більше, ніж вона його. Тому їхні стосунки незабаром завершилися. Причина - Соловій зустріла іншого.

"Це було 23 лютого 2022 року. Ввечері він почав писати мені, що хотів би зі мною випити. І у нас почалося романтичне спілкування, яке тривало декілька місяців. В офлайн стосунки перейшли тоді, коли про це ніхто не говорив публічно. Кліп "Юність". На той момент наші стосунки були у розпалі. Я просила це подавати як творчий тандем" –  розповіла Христина.

Співачка додала, що ця історія потріпала всім нерви, тому вона досі сидить на антидепресантах. 

"Я була ініціатором розриву, бо я закохалася і я не змогла на два фронти. Він про це дізнався, і це було дуже нечесно. Я просто хотіла вибрати правильний момент, щоб йому про це сказати" – додала артистка.

Нагадаємо, раніше гурт "Жадан і Собаки" та Христина Соловій зняли кліп "Серце" у церкві св. Андрія Первозванного у Львові, після виходу якого отці храму попросили музикантів видалити його, бо він порушує сценарій, який їм представили для ознайомлення та у ньому є кадри з поцілунком двох дівчат.

Більше про цей випадок можна прочитати у статті Варіантів "Жаба Жажа зажадала жабеняток в Жадана".

Додамо, Львівська архієпархія УГКЦ заборонила знімати кліпи у храмах без дозволу архієпископа після скандалу з кліпом на пісню Сергія Жадана і Христини Соловій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.