Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Понеділок, 18 березня 2024, 13:38

ЛКП "Архітектурно-будівельний нагляд" перейменують у ЛКП "Агенція водних ресурсів"

Львівська міськрада

У Львівській міськраді напрацювали проєкт ухвали про перейменування ЛКП "Архітектурно-будівельний нагляд" у ЛКП "Агенція водних ресурсів".

Про це йдеться у проєкті ухвали, опублікованій на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради 15 березня 2024 року.

На сайті Львівської міськради підготували та оприлюднили проєкт ухвали, якою пропонують перейменувати ЛКП "Архітектурно-будівельний нагляд" у ЛКП "Агенція водних ресурсів".

Наразі ЛКП "Архітектурно-будівельний нагляд" займається виготовленням проєктно-кошторисної документації на реконструкцію, реставрацію, капітальний ремонт чи нове будівництво об'єктів; проведенням технічного обстеження будівель і споруд; підготовкою висновку про встановлення нової реклами; підготовкою пакета документів для надання уповноваженим органом влади дозволу на виконання будівельних робіт.

"З метою ефективного здійснення заходів щодо охорони, утримання та експлуатації внутрішніх водойм та земель водного фонду Львівської МТГ перейменувати ЛКП "Архітектурно-будівельний нагляд" у ЛКП "Агенція водних ресурсів" – йдеться в проєкті ухвали.

Також статутний капітал ЛКП "Агенція водних ресурсів" планують встановити  у розмірі 32 315 000 грн.

У проєкті ухвали вказано, що департамент містобудування міськради має підготувати та провести державну реєстрацію нової редакції статуту ЛКП "Агенція водних ресурсів".

Нагадаємо, у липні 2023 року в. о директора ЛКП "Архітектурно-будівельний нагляд" затримали при отриманні 700 доларів хабаря. А у січні 2021 року колишню директорку ЛКП "Архітектурно-будівельний нагляд" Наталію Юзич також затримали з підозрою в отриманні хабаря. Вона організувала схему безперешкодного узаконення самовільно реконструйованих об'єктів нерухомості, розташованих в центрі Львова. 

Додамо, раніше Варіанти склали топ підлеглих Андрія Садового, яких ловили на хабарях. Детальніше – у статті "Грішники Садового".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.