Оля Вишня,  27 березня 2013

Театральні враження Варіантів

У міжнародний день театру працівники Варіантів розповідають про свої найяскравіші враження від театру.

Ганна Власюк, журналіст: Останнім часом часто відвідую театр, мені це цікаво. Але найбільше враження отримала під час першого візиту в Театр ім. Л. Курбаса.

До цього я ніколи не була у театрі модерного ґатунку. Це була вистава Хвала Еросу за Платоном і я не могла уявити, що побачу щось подібне.

Я була трохи шокована, коли на початку вистави з'явився абсолютно голий актор і почав бігати між рядами. Але я тоді була зовсім мала та спогад такий залишився.

Богдан Боровий, випусковий редактор: Я два рази був в театрі – у Театрі Курбаса та в Заньковецької. У Курбаса «Наркіса» бачив, а «Чекаючи на Годо» так і не дочекався. Тоді виставу перенесли.

А «Наркіс» мені сподобався, було над чим задуматись. Але після того якогось не випадало можливості ходити в театр. Самому нецікаво, а серед моїх друзів не надто багато охочих піти в театр.

На побачення до театру запрошуєш дівчат?

На перше побачення запрошувати дівчину в театр не варто, це досить ризикована справа. Можливо, дівчині це не сподобається.

Юрій Кардашевський, журналіст: Зі школи нас часто водили в театр. Одного разу мене після антракту не впустили в зал і після того більше не брали на вистави.

Я себе дуже погано поводив. Коли я закінчив школу, то вирішив сходити в театр. Спізнився трохи на виставу, швидко здав пальто в гардероб, а номерок запхав до кишені, яка на замок закривалась.

Після вистави я підійшов в гардероб по верхній одяг і зрозумів, що не можу відкрити кишеню штанів і дістати номерок. Довго мучився, потім вирішив зайти в туалет, зняти штани і розірвати кишеню. Не виходило ніяк і в результаті пропалив штани запальничкою.

Отримав велику порцію «добрих» слів від працівників театру, які чекали на мене 40 хвилин і не могли піти додому.

На побачення запрошував дівчат в театр?

Я запросив дівчину на виставу «Мина Мазайло», а вона кримчанка російськомовна і їй не сподобалась. Але того разу зірками програми були технічні працівники, які не вимкнули мікрофон і під час вистави їхню закулісну розмову чули всі глядачі.

Мальва Вовк, журналіст: Найперше згадую, як в театрі одна жіночка насварилась на мене, через те, що я в джинсах прийшла на виставу. Насправді, думаю, що таки до театру треба гарно вдягатись, але так тоді вийшло. Зараз в театри рідко ходжу, але якщо і виходить, то актуальні для мене лялькові театри. Ходжу туди з сином.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.