З тисячі повітряних кульок на площі Ринок створять "Аеро-писанку"

Четвер, 11 квітня 2013, 12:28

Організатори Фестивалю Писанок у Львові створять до Великодня величезну «Аеро-писанку», яка складатиметься з тисячі різнокольорових повітряних кульок та з 1 по 6 травня на площі перебуватиме на площі Ринок.

 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«В часі Великодня Львів перетвориться на справжню писанкову столицю. Окрім 4-метрової Диво-писанки, 50 півметрових та  кількох метрових писанок,  писанкових дерев та квіткової клумби у формі писанки, спільно з компанією «Аеромаестро» ми створимо найбільшу в Україні Великодню Аеро-писанку. На металевий каркас висотою 2.50 метри та шириною 1.80 метри прикріпимо близько тисячі десятисантиметрових повітряних кульок. Для створення цього шедевру ми залучимо кращих аеродизайнерів. Результат буде вражаючий!» - сказав Андрій Сидор, директор Фестивалю Писанок у Львові.

Крім того, на площі Ринок під час Фестивалю Писанок буде відкрито «Великодній писанковий ярмарок», «Великодню арт-майстерню» та «Галерею писанок», а також пройдуть різноманітні майстер-класи з виготовлення та розфарбовування писанок, відбудуться святковий великодній концерт, виступи християнських колективів та показ фільмів на великодню тематику.

Нагадаємо, також до фестивалю писанок проведуть конкурс на найсмачнішу паску.

Мітки: Площа Ринок, фестиваль писанок