Французькі фугаси Баркому

19 квітня 2013

Французи хочуть співпрацювати з львів'янами.

Надзвичайний Посол Франції в Україні Ален Ремі запевнив у цьому під час вчорашнього візиту до Львова.

Окрім самого Посла до Львова також завітали і французькі підприємці, які зустрілися з представниками українського бізнесу.

Були присутніми під час вчорашнього французько-українського заходу і представники французьких компаній, які вже давно працюють в Україні – керівництво Французького альянсу, компанії Peugeot, Agrogeneration, Auchan, Lafarge та багато інших.

Чи вдалося налагодити нові контакти і заохотити іноземців залишати свої інвестиції на Львівщині – дізнаємось в майбутньому.

А серед нових бізнесових проектів у Львові, які вже готові і от-от будуть представлені на українському ринку – Французька випічка від компанії Барком.

Скоро у Львові можна буде купити справжній французький багет, хліб фугас, справжні круасани і різноманітні тістечка. Заступник керівника пекарні ТзОВ Барком Олексндр Баворовський розповів, що пекарів консультували найкращі французькі експерти – Карлос де Олівейра і Сільвен Ервйо, обидва носять титул «Найкращий працівник Франції».

Вони поділилися з українцями рецептами та провели численні майстер-класи для працівників пекарні ТзОВ «Барком».

Засновник компанії Олег Баран зізнався, що їхнє підприємство виходить на новий рівень розвитку, збільшується асортимент вироблених товарів. Відтепер це не тільки смачні м'ясні вироби, а й смачна, оригінальна випічка.

Оля Вишня

Мітки: Ален Ремі, барком, Олег баран