Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Середа, 1 травня 2013, 12:26

1 травня у Львові: 500 міліціонерів та 50 мітингувальників (ВІДЕО)

Сьогодні, 1 травня, біля Монументу Слави, 50 активістів відзначили мітингом День солідарності трудящих. Мітинг охороняли 500 міліціонерів.

Про це інформує кореспондент Варіантів.

Біля Монументу Слави сьогодні виступили керівники львівських "лівих" партій, людям роздавали першотравневі листівки і значки.

На мітингу, за підрахунками кореспондента Варіантів, крім міліціонерів та журналістів, налічувалося близько 50 осіб. Щоправда, перший секретар Львівського обкому КПУ Олександр Калинюк зазначив, що на мітингу передбачається присутність 200 осіб.

До охорони громадського порядку на 1 травня було залучено близько 500 міліціонерів, розповів начальник ГУ МВСУ у Львівській області Олександр Рудяк.

Головний міліціонер Львівщини також повідомив, що ситуація з перштравневим мітингом була спокійна. За його словами, міліція буде присутня і 9 травня під час мітингів комуністів, але охоронятиме вона не Прапор перемоги, а громадський порядок. Крім цього, 29 квітня з наказу міністра внутрішніх справ було створено спеціальний оперативний штаб, який відслідковує ситуацію з проведення мітингів.

 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.