Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Сало

П'ятниця, 1 листопада 2013, 15:58

Регіонали пророкують, що Сало правитиме Львівщиною до 2020 року

Олег Сало

Призначення Олега Сала на посаду голови Львівської ОДА - дуже мудре і правильне рішення Президента. Львівщина, нарешті, отримає свого лідера, і не на рік-два, а як мінімум до 2020 року. 

Про це заявив голова Івано-Франківської обласної організації Партії регіонів Василь Чуднов, повідомляє прес-служба партії.

«Я знаю Олега Сала як дуже порядну людину з гарними особистісними якостями. Він − професіонал своєї справи. Це людина, яка завжди доводить розпочате до логічного завершення. У його роботі ніколи не буває дрібниць», − зазначив Василь Чуднов. 

Водночас нардеп-регіонал Віктор Тихонов переконаний, що призначення Олега Сала головою Львівської ОДА спрямоване на підвищення ефективності роботи органів державної влади і відповідає очікуванням громадян як у Львові, так і у Львівській області.

«Президент очікує більш ефективної роботи влади на місцях. Цим продиктоване його рішення призначити Олега Сала на посаду голови Львівської обласної державної адміністрації. У нинішніх складних економічних умовах люди повинні відчути, що влада робить усе, що від неї залежить, і вони можуть на неї розраховувати», − зазначив Тихонов.

Нагадаємо, вчора, 31 жовтня, Олег Сало був призначений головою Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.