Правоохоронці розслідують жорстоке вбивство дівчини на Яворівщині

П'ятниця, 15 листопада 2013, 12:51

На Львівщині вчора, 14 листопада, на дорозі поблизу одного із сіл Яворівського району місцеві жителі знайшли тіло дівчини, місцевої мешканки із слідами насильницької смерті.

Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

До Яворівського райвідділу міліції поступило повідомлення про те, що 14 листопада, близько 10.00, на дорозі поблизу одного із сіл Яворівського району місцеві мешканці виявили тіло дівчини з ознаками насильницької смерті.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що у загиблої два вогнепальних поранення голови, відсутні деякі елементи одягу, а також зв’язані скотчем руки. Загиблою виявилася 20-річна місцева мешканка.

Вжитими заходами, правоохоронці встановили, що до скоєння злочину може бути причетний 26-річний знайомий загиблої, мешканець одного із сусідніх сіл.

В ході проведення заходів, з метою встановлення місця перебування підозрюваного, правоохоронці виявили за кілька кілометрів від місця вбивства дівчини, покинутий автомобіль «Опель», який належить 26-річному знайомому жертви. На відстані близько 3-х кілометрів від знайденої іномарки працівники міліції виявили яму, завглибшки близько трьох метрів, в якій знаходилося обгоріле тіло людини. Поруч було знайдено дві лопати та мисливську рушницю з якої, за попередніми даними, могли бути завдані смертельні поранення 20-річній дівчині.

«Слідчо-оперативна група виїхавши на місце події, побачила жахливу картину. Дівчина лежала на землі, руки були зв’язані скотчем, а в області голови було вогнепальне поранення. Правоохоронці встановили певних очевидців цього злочину. Був встановлений спочатку автомобіль, на якому міг пересуватися зловмисник, а потім особа, яка підозрюється у скоєнні даного злочину. Через певний період часу, оглядаючи територію, працівники міліції виявили згарище, поряд лежала рушниця. У самому згарищі з автомобільних шин та дров, лежав обвуглений труп людини»,- повідомив начальник ГУМВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство).Розпочато досудове розслідування. Ведеться слідство.




Мітки: вбивство, міліція