Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

i.lb.ua

Четвер, 31 травня 2012, 09:59

Львівщина посіла восьме місце за підсумками роботи агропромислового комплексу

За  підсумками роботи агропромислового комплексу, за І квартал 2012 року Львівська область посіла 8 місце серед областей України у рейтингу, проведеному Міністерством аграрної політики та продовольства України. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

29 травня у  Міністерстві аграрної політики і продовольства України відбулось засідання Колегії, на яку були запрошені заступники голів облдержадміністрацій та керівники головних управлінь агропромислового розвитку.

Від Львівської області участь у Колегії взяв начальник головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Роман Верещинський.

Львівська область забезпечила виконання показників посіву всіх ярих культур на 103% до плану (309,7 тис. га), в тому числі ярих зернових – 102% до плану (122,7 тис. га). Область відзначена як одна з кращих щодо залучення фінансових ресурсів на проведення комплексу весняно-польових робіт, зокрема кредитів.

На рейтингову оцінку вплинуло близько 40 показників роботи галузі. При тому потребує покращення діяльність у галузі насінництва та прискорення стабілізації у галузі тваринництва.

Відзначено, що у економічно-активних сільськогосподарських підприємствах Львівської області відсутня заборгованість із заробітної плати. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.