Чиновники Львівської ОДА не підтримували Народну Раду, – прес-служба ОДА

Середа, 19 лютого 2014, 15:44

Повідомлення про те, що керівники департаментів та управлінь Львівської ОДА підтримали Народну раду Львівщини, яку сьогодні, 19 лютого, поширили деякі ЗМІ, не відповідає дійсності.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Львівської ОДА.

"Керівники структурних підрозділів Львівської ОДА й надалі працюють відповідно до покладених на них повноважень, а також підзвітні й підконтрольні голові Львівської ОДА Олегові Сало", йдеться в повідомленні.

«Керівники структурних підрозділів місцевих державних адміністрацій очолюють відповідні підрозділи і несуть персональну відповідальність перед головами відповідних державних адміністрацій за виконання покладених на ці підрозділи завдань", йдеться у повідомленні.

"Інформація про «перехід», «підтримку» чи «визнання» керівниками структурних підрозділів ОДА Народної ради Львівщини є нічим іншим як дезінформацією, яка нагнітає й без того надзвичайно напружену ситуацію в регіоні. Вона спрямована на розпалювання ворожнечі та дестабілізацією роботи виконавчої влади Львівщини", повідомили в ОДА.

Нагадаємо, сьогодні Народна Рада заявила, що підпорядковує собі всі органи виконавчої влади, що знаходяться на території Львівщини та звертається до всіх державних службовців і громадян виконувати рішення Ради.

Мітки: Львівська ОДА