Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

земельна ділянка

topdim.if.ua

Понеділок, 24 березня 2014, 16:12

У Львові прокуратура повернула в комунальну власність ділянку на 2 га

земельна ділянка

Прокуратура Сихівського району м. Львова в судовому порядку домоглась повернення у комунальну власність земельної ділянки площею майже 2 га, розташованої на вул. Зеленій, 251 у м. Львові.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, 28 лютого поточного року прокуратурою району до господарського суду Львівської області пред’явлено позов в інтересах Львівської міської ради до Закритого акціонерного товариства «Проектно-будівельне об’єднання «Львівміськбуд» про розірвання договору оренди землі та повернення земельної ділянки у комунальну власність. Підставою послужило систематична несплата останнім орендної плати за землю.

Відтак, рішенням господарського суду Львівської області від 20 березня вказаний позов задоволено в повному обсязі. Таким чином, договір оренди земельної ділянки розірвано, а відповідача зобов'язано вказану землю, вартість якої становить більше 19 млн.грн., повернути в комунальну власність.




Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.