Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська ода

unian.ua

Понеділок, 4 серпня 2014, 17:06

У Львівській ОДА хочуть зменшити кількість кадрових працівників

львівська ода

У Львівській облдержадміністрації планують зменшити кількість кадрових працівників.

Про це сьогодні на прес-конференції повідомив заступник голови ОДА Йосиф Ситник.

«Реформи починаються зі зміни у структурі управлінського апарату. Станом на сьогодні нашим кадрам в основному приходиться звітувати. Таким чином, вони працюють лише на статистику, а не на реформи. Тому нам потрібно зменшити кількість працівників», – розповів Йосиф Ситник.

На думку Ситника, скорочення працівників дозволить ОДА зекономити близько мільйона гривень. «У нас є навіть цілі департаменти, в яких працюють більше, ніж 50-60 людей. Ці департаменти нічим новим не займаються, а дублюють функції інших інстанцій», - сказав посадовець.

Йосиф Ситник вважає структуру управління апарату ОДА недосконалою. «У кожному департаменті близько 30% людей займають керівні посади і лише 5-6% – провідні спеціалісти. Таким чином, кожне розпорядження, перш ніж дойти до спеціаліста, проходить через багатьох керівників, а не напряму до самого спеціаліста», – зауважує посадовець.

Львівська ОДА звернеться до Кабміну з проханням розглянути можливість скорочення штату, а також зменшення документообігу. «Щоб проводити реформи в економіці, потрібно перестати займатися паперовою роботою в такому обсязі, з яким ми кожного дня працюємо», – резюмував Ситник.

Нагадаємо, Львівська міськарада звернулася до обласної ради, щоб скоротити кількість депутатів міськради наступного скликання до 60-ти, а також зменшити кількість чиновників у міськраді.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.