Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

terra-pack.biz-kat.com.ua

Вівторок, 26 серпня 2014, 13:49

Львівська ОДА продасть підприємству "ТЕРРА-ПАК" землю у Буському районі

Наразі ведеться експертна грошова оцінка земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка розташована на території Утішківської сільської ради.

Відповідне розпорядження підписав 22 серпня в.о. Львівської облдержадміністрації Юрій Турянський.

Розглянувши клопотання приватного підприємства “ТЕРРА-ПАК”  від 03 липня 2014 року № 199, враховуючи витяги про реєстрацію права власності на нерухоме майно, номера 25483083 та 26259756, керуючись статями 17, 122, 123, 128 Земельного кодексу України, Закону України “Про оцінку земель”:

1. Надати приватному підприємству “ТЕРРА-ПАК” дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення, яка розташована на території Утішківської сільської ради (за межами населеного пункту) Буського району Львівської області, площею 0,9966 га (кадастровий номер 4620686800:01:000:0001).

2. Доручити Буській районній державній адміністрації (Гринишину Б.Д.):

2.1 Укласти з приватним підприємством “ТЕРРА-ПАК”  договір про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки.

2.2 Замовити проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки організації, що має відповідну ліцензію на виконання цього виду робіт.

2.3. Надати обласній державній адміністрації звіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки для її затвердження та прийняття рішення щодо продажу земельної ділянки.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації відповідно до розподілу функціональних обов’язків.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.